tagaltan banner

Tagaltan

En ny tagaltan er en rigtig god investering. Dels skaber den lys, luft og ny udsigt i jeres bolig, og dels giver det nye uderum både muligheder og umiddelbar livskvalitet, når I sammen med venner og familie kan følge naturens gang på nær hold, nyde sol eller solnedgang - eller bare dase under parasolen med en god bog, mens fuglene kvidrer i baggrunden.

Fordele ved en ny tagaltan

Der er en del fordele ved at anlægge en ny tagaltan. Her har vi listet nogle af dem:

  • I får mere lys og luft ind i jeres bolig
  • I kan nyde muligheden for at kunne åbne ud til verden og naturen
  • I får udeplads og kan for alvor få glæde af solens lyse timer
  • I får et unikt og rigtigt hyggeligt område, der giver jeres bolig mere charme og personlighed som helhed
  • Den konkrete værdi stiger samtidig med at livskvalitet og herlighedsværdi øges

 

tagaltan banner1

 

Opførelse af en ny tagaltan

Vi har erfaring med at opføre alle former for tagaltaner. Hvad enten I ønsker en stor og lækker tagaltan med plads til solstole og grill eller blot vil have en mindre tagaltan som for eksempel en hyggelig VELUX tagaltan eller en klassisk fransk altan, så er vi i stand til at hjælpe jer med dette projekt. Som jeres sparringspartner kan vi vejlede, og sammen kan vi finde frem til netop den løsning, der passer til jer og jeres behov.

 

Vi står gerne for processen fra start til slut. Og vi gør det selvfølgelig til den aftalte tid og pris. Det ligger os på sinde, at I får kvalitet, en bekymringsfri proces - og at jeres drømme opfyldes til fulde.

 

Vi vil hellere end gerne hjælpe jer med jeres nye, skønne uderum. Lad jer inspirere af vores galleri - og kontakt os meget gerne. Så kommer vi ud og måler op og laver et uforpligtende tilbud på jeres nye tagaltan. Vi arbejder fortrinsvis i Storkøbenhavn og Nordsjælland, men kommer lige så gerne til resten af Sjælland.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.

se mere om tagaltaner her

Se mere om tagaltaner her.