Restaurering

Restaurering

Vi har mange års erfaring med bygningsrestaurering. Vi arbejder efter de gamle byggetraditioner og uden at gå på kompromis med den originale arkitektur, så vi sikrer, at jeres ejendom bevarer den oprindelige charme. Ingen opgave er for lille eller for stor for os, så kontakt os, hvis du går med tanker om at få foretaget en restaurering.

Vores arbejde med restaurering

Når vi foretager restaureringer, sørger vi altid for at starte med at gennemgå huset fra ”kælder til tag”. Vi inspicerer bygningsværket både på ydersiden og på indersiden, hvorefter vi vurderer, hvilken løsning, der er mest hensigtsmæssig og økonomisk rentabel, samtidig med at vores løsning naturligvis skal være stilmæssigt passende.

Vi præsenterer altid vores forslag for jer som kunder, så vi i samarbejde kan komme frem til et resultat, der er tilfredsstillende for jer.

Vi bygger og rådgiver altid i henhold til bygningsreglementet, når vi foretager restaureringsarbejde, så der ikke senere vil opstå problemer med eventuel godkendelse og lignende.

Når vi restaurerer huse foretager vi også ofte en efterisolering, så det fremtidige energiforbruget bliver mindre.

 

For mere information eller for hjælp med restaureringsarbejde i Storkøbenhavn og på Nordsjælland, kan du ringe eller sende os en e-mail.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.

se vores kompetenceområder og bliv inspireret af de opgaver, vi har løst

Tjek vores øvrige kompetenceområder her.