drone2

Vi tjekker dit tag med drone

Inspektion med drone giver dig en række fordele. For med drone kan vi nemt danne os et overblik, og samtidig kan vi komme helt tæt på detaljerne og inspicere områder, der normalt kun er svært tilgængelige.

Har du konkrete problemer, har du en mistanke om fejl i taget, eller vil du gerne have et overblik over tilstanden på dit tag? Gruer du for stilladser i rosenbedet og omkostningerne ved at sætte stillads op og pille det ned - inspektion med drone er nemt, hurtigt og effektivt. Og med video og billeder får du en god dokumentation, når vi tjekker tag, tagvinduer, tagrender, inddækning m.m.

 

Vi er selvfølgelig certificerede og har tilladelse til professionel flyvning. 

 

drone2

Professionel tagrenovering på Sjælland

Hos Københavns Tagteknik er kunden i centrum. Det er vigtigt for os, at du bliver positivt overraskede, og derfor foretager vi en gennemført professionel tagrenovering for dig, så dit tag bliver så godt som nyt. Vi udfører altid vores arbejde med de bedste materialer og til en konkurrencedygtig pris.

 

For mere information om taginspektion med drone eller for et uforpligtende tilbud, kan I ringe til os på tlf. 70 20 01 48 eller skrive til os.

skriv eller ring til os

Skriv eller ring til os.

gå til vores galleri og se eksempler på nogle af de arbejder, vi har udført

Klik for at se vores galleri.

se vores kompetenceområder og bliv inspireret af de opgaver, vi har løst

Tjek vores øvrige kompetenceområder her.