gulve

Gulve

Vi er eksperter i gulve. Vi har passionerede tømrere og snedkere, som er klar til at inspirere, vejlede og hjælpe jer med at få netop det gulv, I drømmer om. Vi er eksperter i trægulve, men vi arbejder med alle former for gulve for eksempel støbte gulve eller klinkegulve.

Få et lækkert trægulv i jeres bolig

Trægulve er med til at give en særlig glød, varme og naturlighed til jeres bolig, og samtidig tilfører et unikt gulv sin egen sjæl til boligen. Trægulve er stærke, sunde og fleksible, og så er de desuden økonomiske at opvarme. De er både en fryd for øjet og behagelige at færdes på.

Hvis I er interesseret i at få lagt et nyt trægulv, så har I uanede muligheder. I kan vælge om designet skal være den varme og mørke teak, den lyse og lækre ask, den smukke eg eller for eksempel det bløde og hyggelige fyrretræ.

Derudover kan I selv vælge, hvordan gulvet skal lægges. Det kan for eksempel blive lagt i stigemønster, som sildebensparket, som et skibsdæk med sorte gummifuger, som et gammeldags plankegulv eller i rudeparket. Derudover kan I selv være med til at vælge, om det skal være svømmende, limet eller sømmet.

I kan med andre ord finde frem til et unikt gulv, der passer jeres stil og ønsker, så jeres bolig som helhed kan få den varme og sjæl, som I altid har ønsket. Vores erfarne medarbejdere er altid villige til at hjælpe med vejledning om fordele og ulemper ved forskellige gulve og finde frem til den stil, der er den helt rette for jer.

Fliser, klinker, lamelparket, beton og andet

Selvom vi er eksperter i trægulve, så arbejder vi naturligvis også med mange andre former for gulve. Her er nogle af de typer af gulve, som vi arbejder med:

  • Fliser og klinker - Brugen af fliser og klinker er en god løsning i mange forskellige sammenhænge, og inden for de seneste par år, er det igen blevet populært. Dette skyldes blandt andet at det ser smart ud, men også for at disse gulve er slidstærke, lette at vedligeholde og rengøre.
  • Lamelparket – En mere økonomiske løsning. Lamelparket er relativt slidstærkt, let at rengøre og vedligeholde.
  • Beton – Betongulve er blevet populære de seneste år. De er utrolig slidstærke og lette at rengøre, og de kræver ikke meget vedligeholdelse. Et betongulv kan give boligen et rustikt og mere råt look, hvilket er blevet populært i mange moderne bygninger.

 

Har I spørgsmål, eller vil I have et tilbud, kan I ringe eller sende os en e-mail.