Renovering
Professionelt tømrer- og snedkerfirma
Ny tagaltan
Ny tagaltan
Lys skaber liv
RenoveringLettere nedslidt eller behov for en gennemgribende renovering - vi løser opgaven.

Professionelt tømrer- & snedkerfirma

Vi virkeliggør dine drømme

Vi har specialiseret os i at lave smukke, nye tage og skønne tagetager, men vi løser alle slags tømrer- og snedkeropgaver. Så vil du have ét stort rum eller ny opdeling, skræddersyet slagbænk til køkkennichen, eller lagt trægulve med glød, så kontakt os trygt. Vi behandler både dine store og små projekter lige professionelt.

 

Hvad vil vi, og hvem er vi?

Vores ambition er at realisere jeres boligdrømme.

Vi er et professionelt tømrer- og snedkerfirma og har arbejdet med byggeri for private og erhvervskunder - gennem mere end 20 år.

Brug os som jeres sparringspartner. Med jeres drømme som udgangspunkt, kan vi rådgive om kvalitet og muligheder. Og vi kan være med til at sikre, at drømmene og planerne altid bliver tænkt hele vejen rundt.

 

Vi er landsdækkende

Vi har base i Herlev og løser opgaver i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Men fortvivl ikke, hvis I bor længere væk. To af vores dygtigste folk er rejsende svende. De dækker hele landet, udfører alle slags tømrer- og mureropgaver - og har speciale i bindingsværk, reparation af tag og komplette tagrenoveringer.

 

 

energitilskudHvis du efterisolerer din bolig, f.eks. i forbindelse med at du får lagt nyt tag, kan du søge om energitilskud hos forsyningsselskaberne. Du kan læse meget mere om energitilskud, og om hvordan du ansøger, her: www.energitilskud.info